Yhteystiedot 2011

Hallitus ja osoite  

Jäsenmaksut, liity

Jäsentiedotteet

Jäsentiedote 2 / 2011

Jäsentiedote 1 / 2011

Jäsentiedote 1 / 2010

Jäsentiedote 2 / 2010

Toimintakertomus 2009

Toimintakertomus 2010

Vuokrattavat välineet

Tapahtumat

Kevätkausi 2011

Viikkopyöräily 2011

Syyskausi 2011

Avantouinti Veteraanimajalla

Lajiesittelyjä ja retkikertomuksia

Lajiesittelyt

Retkikertomukset                     

Linkit

Retkeilijän linkit /ABC

Latukartta

Sidosryhmälinkkejä

Palaute: iitinlatu@iitinlatu.com

Päivitetty 29.12.2011

Huoltotiedote: 26.-29.12. välisenä aikana klo 22-07 saattaa palvelussa esiintyä katkoksia.

 

Talviliikunnan kausi 2011 on alkanut. Tule mukaan. 

Tapahtumamme ovat avoimet kaikille liikunnasta kiinnostuneille. Tule tutustumaan toimintaamme.

 

 

 Rauhallista Joulua ja

 Liikunnallista Uutta Vuotta!

 

 

 

 

 

Iitin Ladun vuosi vaihtuu Veteraanimajalla lauantaina 31.12. klo 21 alkaen - Yhdessä saunoen ja avannossa virkistyen. Grillikatoksessa on tarjolla nokipannukahvia ja tulilla voit paistaa makkaroita ja sulattaa/valaa tinaa. Kaikki mukaan. Tervetuloa.

Vuoden 2012 ensimmäinen kuutamohiihto on Loppiaisena 6.1. toivottavasti valkeassa pakkassäässä. Nokipannukahvit odottavat hiihtäjiä/patikoijia Pukkikankaalla klo 19.

Uutta Iitissä, yhdistys aloittaa talvella 2012 lapsille ja perheille tarkoitetun liikuntaohjelman - Perhis, eli perheliikunta . Ensimmäinen liikuntatuokio on lauantaina 7.1.2012 klo 9:30 Ravilinnassa.

Iitin Ladussa on suunniteltu yhtenäisen Latupipon hankintaa. Värivaihtoehdoksi on valittu sininen, jossa on vaaleanharmaa/valkoinen logo-kuvio ja teksti Iitin Latu. Pipo on kaksinkertainen / vuorellinen alareunasta, (voidaan tehdä myös kokonaan kaksinkertaiseksi). Sisusneule on kutiamatonta puuvillaa ja muu neulos on Kemena-villalankaa, joka on myös käsitelty kutiamattomaksi. Pipoja on saatavissa kokoina L, M ja S. Pipot tekee iittiläinen tekstiilitaiteilija Riitta Liski. Jos haluat pipon, niin tee varaus palaute sähkö-postiosoitteeseen tai Erkki Haapalahdelle  p. 040 7157600. Pipomalli näkyy oheisessa kuvassa.   

"On hanget korkeat nietokset..." Tänä vuonna 2011 saimme Iitinkin korkeudella nauttia hetken valkoisesta joulusta. Joulukuun alun kaamosviikkoa valaisi Lapissa jo valkoinen lumi. Se ei kuitenkaan retkeläisten mukana halunnut pysyvästi tulla etelään, joten siirry tästä Lappiin.

Retkikuvia ja juttuja löydät lisää retkikertomuksia "polulta".

Yhdistyksemme kotisivuja ollaan uudistamassa. Tavoitteena on saada vuorovaikutteisemmat ja elävämmät sivut. Anna palautetta, mitä asioita haluat uusilla sivuilla painotettavan. Mitä tietoa, jota kaipasit,  et ole löytänyt tai on ollut vaikeasti löydettävissä nykyisiltä sivuilta. Palaute mieluimmin s-postilla: iitinlatu(at)iitinlatu.com. Kiitos. Uusia sivuja rakennetaan ja viimeistellään taustalla. Kiitos tähän mennessä tulleista vinkeistä, lisää yhä toivotaan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

        

 

 

Linkkilista naapurilatuyhdistyksiin:

 Suomen Latu

 Jaalan Jaloiset

 Kouvolan Latu

 Kuusaan Latu

 Myllykosken Latu

 Inkeroisten Latu

 Valkealan Latu

 Heinolan Latu