Maastopyöräilijöiden kuvarastit

Nyt näin Korona-aikana löytyy laji jota voi harrastaa ilman porukkaa. Jo muutaman vuoden on maastopyöräilyä harrastavilla ollut Fillari-lehden foorumilla eri paikkaunnilla kuvarasteja.  Heräsikö meilenkiinto mitä nämä kuvarastit ovat?
Ideana on maastopyörällessä pysähtyä johonkin milenkiintoiseen paikkaan ja ottaa siitä kuva oman pyörän kanssa. Kuva julkaistaan ja muut voivat yrittää löytää paikan kuvan perusteella. Kun paikka löytyy löytäjä julkaisee todistusaineistona kuvan omasta pyörästä kyseisellä paikalla ja julkaisee uuden kohteen, jota muut taas yrittävät löytää.

Tässä talvella oli ajatuksena toteuttaa jotain vastaavaa porukka lenkkinä, mutta Korona muutti suunnitelmat. Nyt kun kukin on yksin pyöräillyt , on tullut vinkkejä kuvarastien toteuttamiseksi. Sami pistikin homman liikkeelle viikko sitten sähköpostittamalla kuvan hallituksen sähköpostiin.

Otin haasteen vastaan ja löytyihän se paikka.

Pistin sitten seuraavan haasteen Samille.

Toistaiseksi ei ole vielä vastausta näkynyt, mutta eiköhän se sieltä löydy.

Näin tämä pyörii. Hauskempaa toki on kun löytäjiä ja haastajia on enemmän.

Nyt Koronaikana voisi tätä pelata niinkin, että julkaistaisiin eri kohteiden kuvia enemmänkin ja kukin voisi itse hakea niitä ihan omin päin ilman, että tarvitsee laittaa vastauskuvaa sähköpostiin. Itse asiassa näin ajattelinkin tehdä, ja julkaista muutaman kuvan kaikille etsittäväksi.

Tästä lisää sitten muissa artikkelissa. Hauskempaa kevättä toivottaen, Petri.